Kundeservice

Velkommen til Krisko Norge AS kundeservice!

Vi er her for å hjelpe deg med alle dine spørsmål, bekymringer eller tilbakemeldinger. Vårt dedikerte kundeserviceteam er klare til å bistå deg på best mulig måte.

Kontaktinformasjon:
- Telefonnummer: +47 23142000
- E-post: krisko@krisko.no

Våre åpningstider:
Mandag - fredag: kl. 08.00 - 16.00

Hvordan kan vi hjelpe deg?
1. Produktspørsmål: Har du spørsmål om våre produkter, størrelser, materialer eller bruk? Vårt team er her for å gi deg detaljert informasjon og veiledning.

2. Bestillingshjelp: Trenger du hjelp til å plassere en bestilling eller endre en eksisterende bestilling? Vi er glade for å hjelpe deg med å gjøre prosessen enkel og sømløs.

3. Levering og frakt: Har du spørsmål om leveringstider, fraktalternativer eller sporing av pakken din? Gi oss beskjed, og vi vil følge opp for å sikre at du får oppdatert informasjon.

4. Returer og reklamasjoner: Hvis du ønsker å returnere et produkt eller har en reklamasjon, vil vi veilede deg gjennom prosessen og sikre at du får en tilfredsstillende løsning.

5. Generelle henvendelser: Har du andre spørsmål, kommentarer eller tilbakemeldinger? Vi vil gjerne høre fra deg og sikre at du får den assistansen du trenger.

Kundetilfredshet er viktig for oss, og vi jobber hardt for å sikre at du får den beste opplevelsen som mulig. Ikke nøl med å kontakte oss via telefon eller e-post, og vi vil svare så snart vi kan.

Takk for at du valgte Krisko Norge AS. Vi ser frem til å hjelpe deg!