Patogener har ingen sjanse

Det er ingen tvil om det. PURELL® overflate desinfeksjonsmidler har en kraftig effektivitet som gjør det enkelt å drepe bakterier på overflater. Men de er også utviklet med EPA's beste sikkerhetsprofil, slik at du kan desinfisere de høytrafikkerte overflatene som betyr mest uten bekymring.

PURELL

Purell® surface desinfiserende spray

Med PURELL® overflatespray kan du desinfisere overflater og drepe 99,9% av vanlige bakterier som kan forårsake sykdom, inkludert MRSA, VRE, humant koronavirus og norovirus på 30 sekunder. Siden den er formulert for bekvemmelighet og enkel bruk, får du kraftig desinfisering på de overflatene folk berører mest, med en løsning som er skånsom nok til å brukes rundt alle.

I tillegg er PURELL® overflatesprayer sertifisert av Environmental Protection Agency's Design for the Environment (DfE) som en del av EPA's Safer Choice-program. Denne prestasjonen sertifiserer at våre produkter ikke bare er effektive, men også formulert med tanke på mennesker og miljøet.

Sammenlignet med andre produkter med denne sertifiseringen, dreper PURELL® overflatespray flere organismer og desinfiserer raskere, og eliminerer 99,9% av vanlige bakterier som kan forårsake sykdom, med en virkningstid på under ett minutt.

Overflatedesinfeksjon som er effektiv

PURELL® overflate desinfeksjons- og sanitærprodukter dreper bakterier raskt. De eliminerer 99,9% av bakterier og mikroorganismer som kan forårsake sykdom med raske kontaktider, inkludert humant koronavirus på bare 30 sekunder.

Men å drepe bakterier er ikke det eneste målet. Det er ingen grunn til å bekymre seg for skadelige kjemikalier med våre overflate desinfeksjonsmidler. Mens mange andre produkter kommer med forsiktighetsuttalelser, er PURELL® overflate spray og våtservietter formulert uten sterke kjemikalier.

Pluss, det er ingen skylling eller håndvask nødvendig etter bruk. Du er ferdig med desinfeksjon og rengjøring på bare noen få enkle trinn - selv på overflater som kommer i kontakt med mat.

PURELL

Wipes fra Purell

Praktiske, effektive overflateservietter, designet for alle typer overflater

Surface Wipes

Allied

Wipes fra Allied

Høykvalitets wipes fra Allied beregnet for hender og overflater.

Wipes

Finn løsningen som passer deg

Velg fra vårt utvalg av PURELL® og ALLIED produkter.