Bedre håndhygiene, færre infeksjoner.

I over 65 år har GOJO vært i forkant innen infeksjonskontroll og hudpleie vitenskapen. Vi er leverandøren som hjelper deg med god håndhygiene, redusere infeksjoner og forbedre pasientensikkerheten. Vi tilbyr et bredt spekter av vitenskapsbaserte løsninger for å øke overholdelsen av håndhygiene, inkludert vare rerevolusjonerende, formuleringer i våre PURELL® produkter. Smarte, brukervennlige dispense og løsninger tilpasset ditt behov.

Vitenskapelig beviste formuleringer

Som et selskap dedikert til vitenskapen om hudpleie, vet vi hvor viktig det er at formuleringene våre gir en avansert bakteriedesinfeksjon, forbedret hudhelse og tar vare på huden.Våre PURELL® produkter innen Håndrensere gir enestående bakteriedesinfeksjon med kun 1,1 ml produkt. Slik opprettholder du hudens helse, og produktene er omfattende testet for å sikre helse og sikkerhet for ansatte, pasienter og besøkende.

Purell Hand rub - dokumentert effekt

Norovirus - Adenovirus – Poliovirus – Hepatitt C -
H1N1 virus – MRSA – ESBL – VRE – NARSA – MRSE
– Clostridium – Listeria ++

Alltid innen rekkevidde

GOJO dispensersytem er brukervennlig, berøringsfri dispensering. Verdens Helseorganisasjon (WHO) anbefaler å plassere såper og desinfiseringsmidler på viktige steder, som inn-og utganger, pasientområder og toaletter.GOJO tilbyr toppmoderne dispensere designet for helsepersonell, som beviselig forbedrer håndhygiene.

Anbefalte produkter for sykehjem