PURELL Healthy Soap High Performance

Vår PURELL Healthy Soap High Performance Skum Håndvask fungerer bedre enn vanlig såpe av flere grunner. Først og fremst er vår såpe formulert med CLEAN RELEASE® Technology, som er spesielt utviklet for å fjerne mer enn 99% av skitt og bakterier fra hendene. Dette betyr at vår såpe gir en mer grundig rengjøring sammenlignet med vanlig såpe.

I tillegg er vår såpe mild og skånsom mot huden. Den er spesielt formulert for å være hypoallergenisk og er fri for harde konserveringsmidler, parabener og ftalater. Dette gjør at den er egnet for personer med tørr eller sensitiv hud, og reduserer risikoen for hudirritasjon og tørrhet som kan oppstå ved hyppig håndvask.

Vår PURELL Healthy Soap High Performance Skum Håndvask er også utviklet i samarbeid med ledende dermatologer for å sikre optimal hudhelse. Vi har identifisert de vanligste årsakene til hudirritasjon, som er harde konserveringsmidler, og har fjernet disse ingrediensene fra vår såpe. Dette gjør at vår såpe er bedre for huden og bidrar til å opprettholde en sunn og velpleid hud.

Videre er vår PURELL Healthy Soap High Performance Skum Håndvask en del av det komplette PURELL-løsningen, som inkluderer også hånddesinfeksjonsmidler og overflate-desinfeksjonsprodukter. Ved å bruke hele PURELL-løsningen kan du sikre en helhetlig tilnærming til håndhygiene og desinfeksjon, og dermed redusere risikoen for spredning av skadelige bakterier og virus.

Vi er stolte av å si at våre PURELL-produkter er vitenskapelig utviklet og testet for å oppfylle høye standarder for effektivitet og sikkerhet. Vi tar hensyn til både ansattes og besøkendes helse og sikkerhet, og våre produkter er anbefalt av WHO for å opprettholde en ren og trygg miljø.

 

Her er noen grunner til hvorfor PURELL Performance såpe skiller seg ut:

  1. Effektiv bakteriedesinfeksjon: PURELL Performance såpe er formulert for å drepe skadelige bakterier og redusere risikoen for infeksjoner. Den inneholder aktive ingredienser som er vitenskapelig bevist å bekjempe et bredt spekter av mikroorganismer.

  2. Forbedret hudhelse: Vår såpe er skånsom mot huden og inneholder fuktighetsgivende ingredienser som bidrar til å opprettholde hudens naturlige fuktighetsbalanse. Dette reduserer risikoen for tørrhet, irritasjon og sprekker i huden som kan oppstå ved hyppig håndvask.

  3. Brukervennlig dispensersystem: PURELL Performance såpe er kompatibel med vårt brukervennlige GOJO dispensersystem. Dette systemet gir berøringsfri dispensering, noe som reduserer risikoen for krysskontaminering og bidrar til å opprettholde en god håndhygienepraksis.

  4. Vitenskapelig basert: Våre produkter er utviklet med grundig forskning og testing for å sikre at de oppfyller høye standarder for effektivitet og sikkerhet. Vi tar hensyn til både ansattes, pasienters og besøkendes helse og sikkerhet.

  5. Anbefalt av WHO: Verdens helseorganisasjon (WHO) anbefaler å plassere såper og desinfeksjonsmidler på viktige steder som inn- og utganger, pasientområder og toaletter. Vår PURELL Performance såpe oppfyller disse anbefalingene og bidrar til å opprettholde en ren og trygg miljø.

Tilbake til bloggen