Å drepe bakterier på hendene er enklere enn noensinne.

Våre formuleringer er betrodde og foretrukket av helsepersonell for å drepe 99,99% av bakterier som kan forårsake sykdom. De sender også et signal til gjestene dine, kundene dine og ansatte om at du bryr deg om deres velvære.

PURELL® Advanced Hand Sanitizer finnes i en rekke flasker og som dispensere. Våre produkter finnes i alle typer bransjer, fra helseinstitusjoner til fiskeopdrett og til serveringssteder. Vi er stolte av å tilby produkter med kraften til å drepe bakterier og forbedre hygiene på et globalt nivå.

De rette ingrediensene, den perfekte formelen.

For å oppnå balansen mellom hudhelse og effektivitet er ingredienskvalitet og sikkerhet avgjørende. Derfor lover vi å kun bruke ingredienser av høy kvalitet og grundig teste våre hånddesinfeksjonsmidler.


Våre formuleringer er laget med høykvalitets etylalkohol, inkludert fra vårt forsyning av GOJO NATURELL™ fornybar etanol laget med plantebaserte ingredienser.

I tillegg bruker vi fuktighetsgivere og hudleieingredienser som hjelper hendene med å føles myke og oppfrisket. Hos GOJO, produsentene av PURELL®-produkter, ønsker vi at du skal ha tillit til at produktene våre er effektive og trygge å bruke. Derfor gir vi full åpenhet om vår ingrediensstrategi, prosesser og testing.

PURELL

Berøringsfrie dispensere

Tilby hånddesinfeksjon med veggmonterte dispensere og gulvstativer som gjør det enkelt å drepe bakterier på hendene.

Dispensere

Purell

Flasker

Plasser PURELL® hånddesinfeksjons flasker der de trengs mest, og oppmuntre folk til å desinfisere hendene hyppig.

Flasker
  • Formelen er avgjørende

    PURELL® hånddesinfeksjonsmidler er formulert for å være effektive mot bakterier i de mest krevende situasjonene og inneholder fuktighetsgivere og hudkondisjoneringsmidler for å hjelpe hendene å føles myke, selv ved hyppig bruk. Så når du velger Purell får du produkter med den påviste egenskapen som leger stoler mest på, og hudpleieegenskapene gjester, ansatte og kunder ønsker.

  • Verdensledende produkter

    PURELL er anerkjent for sin uovertrufne kvalitet og effektivitet når det gjelder hånddesinfeksjon. Produktene er utformet for å drepe 99,99% av bakteriene som kan forårsake sykdom, samtidig som de inneholder fuktighetsgivere og hudkondisjoneringsmidler for å holde hendene myke og behagelige. Med sin pålitelige merkevare og langvarige omdømme gir PURELL brukerne trygghet og komfort, uansett hvor de er.

  • Enkelt og effektivt

    PURELL® hånddesinfeksjonsmidler er designet for å være enkle å bruke og er svært effektive mot bakterier. Med vår klinisk beviste ytelse og anerkjente merkenavn er PURELL® hånddesinfeksjonsmiddel det perfekte valget for enhver bedrift og sikrer at håndhygiene alltid er innen rekkevidde.

Finn løsningen som passer deg

Velg blant et utvalg av PURELL® produkter, fra hånddesinfeksjonsmiddeldispensere til våtservietter, for å finne løsningen som passer for dine bedriftsbehov. Med merket PURELL® kan du sikre at kundene, ansatte og gjester har tilgang til de beste håndhygieneløsningene som er tilgjengelige. I tillegg vil du ha tillit til at du har valgt det mest betrodde merket innen håndhygiene.