Gjennomtenkte formler er viktigere enn noensinne

Mens verden tenker mer på den essensielle rollen såpe spiller i livene våre, har våre innovative produktutviklere tenkt på såpe, og hvordan man kan gjøre den bedre, i årtier.

Cradle to Cradle Certified™

PURELL® Brand HEALTHY SOAP® med CLEAN RELEASE® Technology er den første såpen som selges i B2B-markedet i USA som har blitt Cradle to Cradle Certified™ Gold.

Den har også oppnådd den høyeste vurderingen for materiell helse som er mulig. Cradle to cradle tilsvarer svanemerking i Norge.

PURELL

CLEAN RELEASE® Technology

En banebrytende forbedring i ikke-antibakterielle PURELL® håndsåper.
Se våre CRT-formuleringer

Clean release

Purell

Vanlig såpe

Skumhåndsåper og lotionhåndsåper designet for å være effektive samtidig som de er skånsomme mot hendene.
Se våre vanlige såpeformuleringer

Vanlig såpe
 • Formelen er avgjørende

  Visste du at vann kan tørke ut hendene? Uten riktig såpe kan gjentatt håndvask føre til ru, tørre eller til og med sprukne hender. Og når huden er skadet, er den mer sårbar for smuss og bakterier. Derfor er PURELL® såper designet med hendene dine i tankene, og tilbyr ulike formuleringer som ikke bare holder hendene rene, men også holder huden sunn, selv med hyppig bruk.

 • Premium håndvask

  Når folk besøker bedriften din, ser de etter tegn som indikerer at din virksomhet er et sted de kan stole på.

  Begynn å bygge den tilliten med produkter som folk føler seg komfortable med å bruke. PURELL® merkede håndsåper viser ditt engasjement for renslighet og trivsel, og etterlater folk fornøyde. Faktisk har 80% av de spurte en mer positiv oppfatning når PURELL-produkter er tilgjengelige.

 • Enkelt og effektivt

  Revolusjonerende dispenserteknologi og påfyllingsteknologi forbedrer håndvaskopplevelsen for deg, dine besøkende og ditt personale. Et bredt spekter av design for håndsåpedispensere sikrer at det finnes en løsning for ethvert miljø, fra sykehus og industrielle anlegg til restauranter og offentlige toaletter. Våre avanserte design gjør våre dispensere effektive og enkle å vedlikeholde.

Finn løsningen som passer deg

Velg fra vårt utvalg av PURELL® og GOJO produkter, såpe i verdensklassen.