Gjør en varig forskjell

Å øke gjestelojaliteten kan være den smarteste forretningsinvesteringen et hotell kan gjøre. Lojale kunder gir økende og gjentagende fortjeneste fra gjentatte opphold og anbefaling. Gjør en varig forskjell med hver gjest.

​GOJO har en omfattende håndhygieneløsning for alle områder innen hotell og restaurant. Basert på innsikt og forskning med fagfolk fra hotell og restaurant næringen. Gjenspeiles det vi har lært, vårt håndhygieneprogram.

​START med PURELL® på hvert rom. Gjestene vil elske det og huske omtanke lenge etter at de har sjekket ut.

UTVID til fellesarealer. En enkelt tur til buffeen eller vaskerommet kan påvirke inntrykk om hele hotellet. Luksuriøse, miljømessige foretrukne håndsåper som GOJO® skumsåpe og PURELL håndrenser er designet for å forenkle vedlikeholdsrutinen og utvide gjestenes kvalitetsopplevelse.

FULLFØR omsorgen for ditt personale. Dine ansatte vil setter pris på PURELL hånddesinfeksjon når de samhandler med gjester, håndterer penger eller tar en pause. Å tilby PURELL hånddesinfeksjon er en enkel og rimelig måte å vise at du bryr deg om deres velvære på.

PRAKTISKE, EFFEKTIVE PRODUKTER

GOJO neste generasjons dispensere setter standarden for kvalitet. Med førsteklasses berøringsfrie dispensere på førsteklasses steder, gjestene føler seg trygge og kjenner ditt engasjement for hygiene under hele oppholdet. Våre dispensere er pålitelige, enkle å bruke og miljøvennlige, og enkel påfylling. Med refill forhindrer  du forurensning, i motsetning til påfyllbare bulksåpebeholdere.

Alltid innen rekkevidde

GOJO dispensersytem er brukervennlig, berøringsfri dispensering. Verdens Helseorganisasjon (WHO) anbefaler å plassere såper og desinfiseringsmidler på viktige steder, som inn-og utganger, pasientområder og toaletter.GOJO tilbyr toppmoderne dispensere designet for helsepersonell, som beviselig forbedrer håndhygiene.

Anbefalte produkter til hotell og restaurant