Vis at du tar hygiene på alvor

Fra det øyeblikket kunden går gjennom døren, ser kundene dine etter synlige tegn på at butikken din tar renslighet, kvalitet og sikkerhet på alvor. Renslighet, er et av de viktigste kriterier for kundene når de velger et sted å handle.

En kvalitetsbutikk ser verdien av kundenes og de ansattes helse, Gojo har de mest effektive produktene som sikrer at butikken din ikke bare er ren, men at den holder seg ren.

  • Start ved inngangsdøren med PURELL® eller Advanced Hygienic Hand Rub. Ved å tilby PURELL® Advanced Hygienic Hand Rub and Antimicrobial Wipes til kundene dine, viser du øyeblikkelig at kvalitet, renslighet og kundens shoppingopplevelse er viktig.
  • Sikre dine ansatte med GOJO®-produkter og PURELL®-produkter-de samme produktene som brukes av matvareindustrien.​​

Skap trygghet med Purell

Når en PURELL® dispenser er det første kundene ser ved inngangen til butikken, mottar de en varm velkomst. Det har aldri vært enklere å legge til PURELL® produkter I kassaområdet. Det nye PURELL ES® Everywhere-Systemet er det minste og mest fleksible systemet som er tilgjengelig, og kan plasseres der kunder og ansatte trenger det.

Alltid innen rekkevidde

GOJO dispensersytem er brukervennlig, berøringsfri dispensering. Verdens Helseorganisasjon (WHO) anbefaler å plassere såper og desinfiseringsmidler på viktige steder, som inn-og utganger, pasientområder og toaletter.GOJO tilbyr toppmoderne dispensere designet for helsepersonell, som beviselig forbedrer håndhygiene.

Anbefalte produkter til dagligvare