Betaling hos Krisko Norge AS

Vi tilbyr kun fakturabetaling med kreditt på 30 dager til våre kunder. Vårt mål er å gjøre kjøpsprosessen enkel og praktisk for deg.

Hvordan fungerer betalingen?

1. Faktura: Når du har fullført bestillingen din, vil du motta en faktura som sendes sammen med varene. Fakturaen vil inneholde all nødvendig informasjon, inkludert betalingsfrist og beløp.

2. Kredittvurdering: Som en del av vår prosess gjennomfører vi en kredittvurdering for å sikre at vi opprettholder en trygg og pålitelig handel. Informasjonen du oppgir ved bestillingen kan bli brukt til denne vurderingen.

3. Betalingsfrist: Vi tilbyr en betalingsfrist på 30 dager fra fakturadatoen. Vennligst sørg for å betale fakturaen innen fristen for å unngå eventuelle forsinkelser eller gebyrer.

4. Betalingsmetoder: Vi godtar betaling via bankoverføring. Nærmere instruksjoner og kontoinformasjon vil bli oppgitt på fakturaen.

5. Spørsmål eller bekymringer: Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående betalingen, vennligst kontakt vårt kundeserviceteam. Vi vil være glade for å hjelpe deg.

Merk: Vi forbeholder oss retten til å endre eller avvise betalingsmetoder eller kredittvilkår basert på kredittvurderingsresultatene.

Vi setter pris på din tillit og ser frem til å betjene deg. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har ytterligere spørsmål om betalingsprosessen.