Levering

Fraktbetingelser hos Krisko Norge AS

Fraktmetoder:
Vi benytter oss av Schenker som våre pålitelige fraktpartnere.  Schenker leverer varene til bedriftr mellom kl. 08.00 og 16.00 til bedrifter. For å sikre en smidig levering, er det viktig at du oppgir korrekt telefonnummer, e-postadresse og gateadresse. 

Riktig leveringsinformasjon:
For å sikre at varene dine blir levert på riktig sted og til rett tid, vennligst forsikre deg om å oppgi nøyaktig telefonnummer, e-postadresse og gateadresse under bestillingsprosessen. Dette bidrar til å unngå forsinkelser eller mislykkede leveringsforsøk.

Fraktberegning:
Fraktkostnadene beregnes basert på vekten og størrelsen på varene dine. Den nøyaktige fraktkostnaden vil bli vist før du fullfører bestillingen, slik at du har full oversikt over totalkostnadene.

Fraktsporing:
Når varene er sendt, vil du motta en sporingskode som gjør det mulig for deg å følge med på leveringsstatusen. Du kan bruke denne koden på nettstedene til Post eller Schenker for å få oppdatert informasjon om hvor pakken din befinner seg.

Dersom du har spørsmål eller trenger assistanse angående frakt eller levering, vennligst ta kontakt med vår kundeserviceteam. Vi er her for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål du måtte ha.

Takk for at du velger Krisko Norge AS. Vi ser frem til å levere varene dine på en pålitelig og effektiv måte!