Om Gojo og Purell

About_GOJO_2021_1920x600px.jpg

Om oss

KRISKO NORGE AS produserer og markedsfører KRISKO Hygienesystem,
miljøvennlige nisjeprodukter innen hygiene og vedlikehold.
Salget er rettet mot offentlig- og privat sektor i hele landet.
 
Vi har vært på det norske marked siden 1987.
Vi er et bunnsolid firma med effektive rutiner.
Vi har en rekke gode produkter som er godt innarbeidet på det norske markedet.

Om GOJO

Redder liv og gjør livet bedre gjennom trivselsløsninger. Det er GOJO-formålet, og det driver innovasjon innen håndhygiene og hudpleie.

GOJO Oversikt

GOJO Industries, Inc. er den ledende globale produsenten og markedsføreren av hudhelse- og hygieneløsninger for hjemmemiljøer. Vår brede portefølje inkluderer håndrens, håndvask, hånddesinfeksjon og hudpleieformler under merkenavnene GOJO® og PURELL®. GOJO-formler bruker de siste fremskrittene innen vitenskapen om hudpleie. GOJO er kjent for state-of-the-art dispenseringsteknologi, konstruert med fokus på design og funksjonalitet. Våre komplette programmer fremmer sunn atferd for håndhygiene, hudpleie og, i kritiske miljøer, overholdelse.

I virksomhet siden 1946, har GOJO en historie med innovasjon innen hudpleie. Bemerkelsesverdige er oppfinnelsene av GOJO Original Formula vannfri kraftig håndrens og PURELL, USAs #1 øyeblikkelige hånddesinfeksjonsmiddel. GOJO gjennomfører vitenskapelige resultatstudier med produktene sine i virkelige omgivelser. Vår merittliste av lederskap støttes med dokumenterte resultater.

GOJO er et privateid selskap med hovedkontor i Akron, Ohio, med anlegg i Nord-Amerika, Sør-Amerika, Europa og Asia.

GOJO Story: Making Life Better

GOJO-historien begynte i 1946 med to personer, grunnleggerne Goldie og Jerry Lippman, og deres oppfinnsomhet, oppfinnsomhet og medfølelse for andre. I dag fortsetter deres solide grunnlag å utvikle seg til nye måter å gjøre livet bedre for mennesker over hele verden gjennom hudhelse og hygieneløsninger.

"Alt jeg vet, har jeg lært av noen andre."

- Jerry Lippman om viktigheten av livslang læring

Oppdagelsens ånd begynner

Goldie Lippman jobbet på en gummifabrikk under andre verdenskrig. Etter en hard arbeidsdag var det nesten umulig for henne og hennes medarbeidere å fjerne grafitt, tjære og kull fra hendene. De brukte kjemikalier som benzen for å fjerne smuss, men det var utrygt og irriterte huden deres. Det var dette arbeidsplassproblemet som satte Jerry Lippman på en søken etter å finne en tryggere og mer skånsom løsning.

Oppfinnelsen av GOJO®

Jerry lærte om en kraftig håndrens som fjernet vanskelig jord, og begynte å selge den til Goldies medarbeidere. De likte håndrensen, men ikke det faktum at den krevde vask to ganger: en gang med renseren, deretter med såpe og vann. På jakt etter en enklere løsning samarbeidet Jerry med professor Clarence Cook fra Kent State University. Sammen oppfant de en håndrens som skar gjennom den tøffe jorda, fjernet dem på en sikker måte fra hendene og skylles lett av. Jerry og Goldie søkte først navnet "GoGo" for deres nye innovasjon. I tillegg til å være Goldies kallenavn, mente de at «Make dirt go with GoGo» ville være et minneverdig slagord. Men fordi navnet allerede var tatt av en annen bedrift, slo de seg på andrevalget sitt, GOJO, med "G" og "J" som står for Goldie og Jerry.

Tidlig dispenserinnovasjon

Etter krigen vendte Jerry og Goldie sin fulle oppmerksomhet mot markedsføringen av GOJO Hand Cleaner. Jerry blandet og tappet det om natten og solgte det fra baksiden av bilen sin hver dag. Goldie administrerte innkjøp og regnskap for den voksende virksomheten. Med et naturlig instinkt for å lytte til kundene, lærte Jerry snart at garasjeeiere mente at produktet hans var for dyrt å kjøpe for arbeidere. Da han observerte arbeidere mens de vasket, oppdaget han at de brukte mye mer håndrens enn det som var nødvendig. Denne innsikten førte til at Jerry utviklet den første håndrenser-dispenseren med porsjonskontroll, som GOJO fikk patent på i 1952.

Etablere distributørforhold

GOJO-produkter ble brukt på bensinstasjoner over hele Amerika og solgt gjennom bildelebutikker. Solide distributørforhold ble etablert gjennom GOJO «Missionary Men», selgere som ville laste opp bilene sine og reise så lenge det tok å selge alt de hadde, besøke distributører og lære dem hvordan de best demonstrerte og solgte GOJO Håndrens. I løpet av de neste to tiårene kom GOJO-merket til å dominere markedet for kraftige håndrensere.

GOJO SANITARY SEALED™-teknologi

Med et talent for å kombinere formler og dispenseringsteknologi, introduserte GOJO sine første sanitærrefill-såpesystemer i 1983. Systemene brukte porsjonskontrollerte, SANITARY SEALED refillpatroner, som var et mer hygienisk alternativ til vanlig brukte såpe- og bulksåpedispensere. . Denne nye teknologien gjorde det mulig for GOJO å utvide seg til den kommersielle håndrengjøringsvirksomheten. GOJO fikk et rykte for høykvalitets vaskeromssystemer -- behagelige, skånsomme såpeformler og bransjens mest pålitelige dispenseringssystemer.

Utvidelse til nye markeder og land

 GOJO begynte å fokusere oppmerksomheten på spesialiserte markeder som helsevesen og foodservice, hvor håndvask og hudpleie kunne ha en betydelig innvirkning på helse og velvære. En komplett serie med produkter for helsetjenester ble introdusert under PROVON®-merkenavnet. Og fettskjærende, antibakterielle såper ble utviklet spesielt for matservering. Geografisk ekspansjon fulgte snart, og GOJO la til fasiliteter i Europa, Japan og Latin-Amerika, hvor en komplett serie med produkter ble solgt.

Oppfinnelsen av PURELL® Instant Hand Sanitizer

En stadig mer bakteriebevisst verden brakte nye utfordringer til GOJO-kunder. Restaurantoperatører begynte å møte rettslige skritt da tilfeller av matbårne sykdommer ble sporet til håndspredte bakterier. Samtidig ble helserelaterte infeksjoner identifisert som en betydelig risiko på sykehus og langtidspleieinstitusjoner. Bekymringen vokste over hvordan man vasker hendene når såpe og vann ikke var tilgjengelig. På grunn av disse risikoene revolusjonerte GOJO-forskere håndhygiene ved å finne opp en helt ny tilnærming til hånddesinfeksjon - og PURELL Instant Hand Sanitizer ble født.

Oppfinnelsen av PURELL Instant Hand Sanitizer var et vendepunkt for GOJO og for håndhygiene. GOJO innså potensialet til å bringe velvære til folk overalt, og lanserte PURELL hånddesinfeksjon som et forbrukerprodukt på slutten av 1990-tallet. Håndhygiene var plutselig innen rekkevidde uansett hvor folk tilfeldigvis befant seg. PURELL hånddesinfeksjon ble snart et kjent navn - og USAs #1 hånddesinfeksjon.

Evidensbaserte utfallsstudier

Mens GOJO-forskere innså den betydelige, positive sammenhengen mellom håndhygiene og velvære, søkte de måter å hjelpe andre å forstå. Dette førte til utviklingen av en rekke vitenskapelige resultatstudier, utført i faktiske arbeidsmiljøer, for å bevise virkningen av god håndhygienepraksis. Studier i helsevesenet indikerte en reduksjon i smittespredning. Studier i skoler, kontorer og militærmiljøer viste reduksjoner i fravær. Studier i oljeraffinerier viste forbedret hudtilstand. Vitenskapelige utfallsstudier ga solid bevis på oppnådde resultater, og ble en integrert del av GOJO markedsfokuserte løsninger.

Det ble klart at hånddesinfeksjonsmidler kunne spille en betydelig rolle for helse og velvære. Eksperter som Centers for Disease Control and Prevention, Verdens helseorganisasjon og andre anerkjente verdien av alkoholbaserte hånddesinfeksjonsgeler og inkluderte dem i retningslinjer for håndhygiene for helsetjenester, skoler og andre fasiliteter. Dette, sammen med suksessen til PURELL i forbrukerverdenen, bidro til å sette en ny standard, og gjorde både håndvask og hånddesinfeksjon til vanlig praksis i arbeid og offentlige omgivelser.

Oppdagelsens ånd fortsetter

GOJO fortsetter å utvikle vitenskapen om hudpleie med nye former for teknologi:

  • Formuleringer som forbedrer hudtilstanden ved regelmessig bruk

  • Grønnsertifiserte håndrensere

  • Nye former for produkter, som skum, gel og våtservietter

  • Dispenseringsalternativer som inkluderer berøringsfrie, motmonterte og veggmonterte systemer, frittstående håndhygienestasjoner og personlige, bærbare systemer

De er alle en del av en stadig voksende portefølje av produkter og programmer for å møte hudhelse- og hygienebehovene i en verden i endring.

Mens vitenskap og teknologi har utviklet seg, rekkevidden har utvidet seg og geografiske grenser har blitt ubegrensede, fortsetter GOJO å bruke den utforskende ånden og bekymringen for velvære som var grunnlaget for selskapet i 1946. Vi lytter, lærer og innoverer for å finne nye måter å gjøre livet bedre for mennesker over hele verden.